Tartalomhoz ugrás
Zenei Alap Készítés
Haladóknak
Több munkaórával készülnek, cserébe jobb hangzást kapunk mint a kezdőknek készült alapoknál. Midi alapból, Cubase-el keverve, újra hangszínezve, a hangodra igazíthatva, az igényed szerint vágva kapod meg. Bármilyen stílusról legyen szó Mi alkalmazkodunk hozzád. Ajánljuk énekeseknek, zenekaroknak demónak, YouTube cover-nek, referenciának, kisebb-nagyobb fellépésekre.
Mutasd meg mit tudsz!

Managereknek
Be szeretnél kerülni egy zenekarba? Esetleg valamelyik tehetségkutatóba szeretnél jelentkezni? Ez a megfelelő csomag számodra! A lehető leg költséghatékonyabban kapsz egy jó hangzású, hangodra igazított zenei alapot amivel elérheted a kívánt hatást. Már csak a tehetségeden múlik a siker.
A YouTube-on
Ebben a csomagban el tudjuk érni azt a hangzás színvonalt amit a YouTube-on hallható nívósabb cover videóknál megszokhattál. Ha a zenei alap nem éri el ezt a szintet vagy nincs az énekhangodhoz igazítva az alap akkor hiába vagy jó énekes, mert itt az összhatás számít.Hallgasd meg a demónkat
Mai Pop
00:00
Retro Pop
00:00
Lassú
00:00
90' Euro Dance
00:00
Latin
00:00
Rerto
00:00
Rock & Roll
00:00
Disco
00:00
00:00
00:00
Nézd meg, hogy elkészíthető-e az alap amit szeretnél!
Tip
Tip
Mutasd meg mit tudsz!

Rendezvényszervezőknek
Ha megkeresel egy rendezvényszervezőt az lesz az első, hogy kérni fog videó vagy audio demót, ez a csomag erre lett kitalálva. Megvan a kívánt minőség de nem feleslegesen drága. Ha már pénzt is kapsz a fellépéseidért akkor nem mehetsz oda innen-onnan leszedett alapokkal mert ezzel magadat minősíted! Egy hangodra igazított ütős zenei alap nagyban emeli a produkciód színvonalát. Ezt nem csak a közönség de a szervező is díjazni fogja.


Vissza a tartalomhoz