Tartalomhoz ugrás
Zenei Alap Készítés
Profiknak
Énekeseknek, rap-ereknek, DJ-knek. A nagy kiadók által megkövetelt minőségű, teljesen egyedi, saját zenei alap, az előadó stílusához és igényeihez igazodva. Profi fellépésekre, videó kliphez, Spotify-ra, Youtube-ra, zenei kiadáshoz. Fő irányvonalunk a "Radio1-es" Dance Pop stílus de ezek mellett Trap, Hip Hop, és megannyi elektronikus műfaj.
Referenciák:

Énekesek:  Delhusa Djon, Détár Enikő, Kiss Tibor, Berkes Gabriella, Király L Norbert, Makai Pál, Erox Martini, Luigi, Völgyi Zsuzsi, Alex Tamás

Fórmációk: Romantic, Jolly & Suzy, Pont Mi, Elixír

Kiadók: SONY, EMI, Steinberg Records, YDM Records, Club Publishing, Sweet Beat MusicHallgasd meg a demónkat
Ain't Nobody
00:00
Maradjatok Gyerekek
00:00
Englishman In New York
00:00
00:00
00:00
Hívj fel vagy írj emailt!

Énekesek
Fő irányvonalunk a "Radio1-es" Dance Pop stílus de elég tág a paletta amit képviselünk. Viszont ha profi akusztikus, jazz vagy Rock alapot szeretnél akkor nem Mi vagyunk akit keresel. Egy telefonos vagy face time-os egyeztetés mindenképpen szükséges a megbízás előtt.

Rap-erek
Old school vagy modern stílusú, egyedi hangzású profi alapot szeretnél? Ne habozz sokat, keress meg! Neked csak a szöveget kell tolnod a többit Mi megoldjuk.

DJ-k
Ha Deep House, Bass House, House, Minimal, Electro, EDM, Melbourne Bounce, Trance, Psy Trance stílust szeretnél nyugodtan keress meg minket. Nem csak alapot de teljesen egyedi vokált is tudunk nyújtani neked profi énekesekkel.Vissza a tartalomhoz